CUM SE COMANDĂ ŞI LIVREAZĂ PRODUSELE. DISCOUNTURI ŞI BONUSURI.

Pentru a comanda produsele vizualizate pe acest site, puteţi să ne contactaţi de Luni pînă Vineri între orele 8-22, telefonic: 0740614781, 0761889906 sau pe messenger ori mail: natural_magazin_online@yahoo.com

Orice comandă mai mare de 50 lei beneficiază de 5% reducere!

Vezi cum poţi beneficia de importante reduceri doar recomandându-ne către prietenii tăi aici.

Produsele se expediază în toată ţara prin Poşta Română cu plata ramburs. Transportul durează 2-5 zile lucrătoare. Costul transportului este de 9-11 lei.

Putem expedia produsele şi prin curier rapid în 1-2 zile lucrătoare. Costul transportului este de 16-18 lei.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei, prin Poşta Română.

Pentru clienţii din oraşul Năsăud, Jud. Bistriţa Năsăud, livrarea este directă şi GRATUITĂ!

PENTRU RECOMANDĂRI TERAPEUTICE PRIVITOARE LA SUPLIMENTELE ALIMENTARE PRODUSE DE HOFIGAL, VĂ RUGĂM CONTACTAŢI MEDICII SPECIALIŞTI HOFIGAL:

tel:021/334.00.26 sau email:medici@hofigal.eu

Produsele prezentate pe acest site sunt suplimente alimentare şi se eliberează fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a etichetei produsului. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Informaţiile prezentate pe acest site au scop educativ şi nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boală. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului şi nu substituie sfatul medicului şi/sau al altui specialist. Informaţiile prezentate pe acest site nu implică *naturMED* în altă postură decât cea de distribuitor de produse naturale pentru sănătate.

*naturMED* este administrat de către I.I. Moldovan Alina.

Lasă un comentariu