Argilă alimentară-FARMEC VITAL

Un supliment alimentar natural pentru persoanele care au nevoie de o cură de dezintoxicare sau doresc reglarea tractului intestinal.

Acţiune: Suplimentează aportul de minerale necesar bunei funcţionări a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor, etc. Are o remarcabila putere antitoxică, bactericidă, antiparazitară şi absorbantă asupra microorganismelor ( bacterii, viruşi) şi toxinelor.

Mod de utilizare: La realizarea amestecului se vor folosi  numai vase, baghete din sticlă, porţelan sau lemn eliminându-se în totalitate folosirea celor metalice sau de material plastic. Se amesteca continutul unui plic cu 150 ml apa plata, se lasa in repaus minim 15 min. Inainte de utilizare se amesteca din nou si se bea dimineata, pe stomacul gol, cu cel putin o jumatate de ora ininte de a lua micul dejun. Durata curei este de 21 de zile, iar după o pauză de 5-7 zile, se recomandă reluarea ei.

În timpul curei se recomandă un regim alimentar detoxifiant, lipsit de grăsimi animale, băuturi alcoolice rafinate. Se vor consuma multe zarzavaturi şi legume proaspete, sucuri naturale din fructe şi legume şi de citrice, în special lămâie.

21 plicuri x 5 g-Cod FA922- 9, 2 lei   7,7lei!

Pe stoc: 1 cutie.

This entry was posted in Colon iritabil, Constipaţie, DETOXIFIERE, Diaree, Meteorism, Parazitoze and tagged , . Bookmark the permalink.

Un răspuns la Argilă alimentară-FARMEC VITAL

  1. ghiuzan anton spune:

    doresc sa comand acest produs -pt inceput o cutie – sant doina vanca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s