Hofisil, Hofigal

1 comprimat contine 200mg pulbere de aloe, 10mg pulbere de spirulina si 0,10 mg ulei volatil de cimbru.

Indicatii:

  • eliminarea excesului de grasimi din organism
  • combaterea obezitatii, in asociere cu un regim hipocaloric adecvat!
  • reglarea tranzitului intestinal

Contraindicatii: in perioada de sarcina si alaptare, copii sub varsta de 12 ani. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni: Produs destinat in principal pentru eliminarea excesului de grasimi din organism. Suplimenteaza dieta printr-un aport complex de principii active (derivati de antrachinone, mucilagii, flavone, componente din uleiul esential) care stimuleaza functiile de epurare ale organismului crescand activitatea de eliminare a toxinelor; cu efect depurativ excelent datorita actiunii laxative, diuretice, coleretic-colagoge.

Administrare: Persoane cu greutate peste 70 de kg:2 comprimate, de 2 ori pe zi, dimineata si seara la culcare, timp de 45 de zile.

Persoane cu greutate sub 70 de kg:2 comprimate, seara la culcare, timp de 45 de zile.

Administrarea se reia dupa o pauza de 5 zile si se continua pana la atingerea greutatii normale.In timpul curei se va urma un regim dietetic adecvat si se va intensifica activitatea fizica (la recomandarea medicului).

Cutie cu 60 comprimate-Cod HF9137-7,9 lei (2 euro)

Pe stoc: 4 cutii.

Acest articol a fost publicat în DETOXIFIERE, OBEZITATE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Hofisil, Hofigal

  1. dora zice:

    Buna ziua. As dori sa folosesc Hofisil de la Hofigal ca adjuvant in cura de slabire pe care o urmez. Intrebarea mea este: pot folosi acest produs daca iau Yasmin, anticonceptionale? Va multumesc!

    • Hofisil are un efect uşor laxativ, iar anticoncepţionalele pot deveni mai puţin eficiente în cazul a mai multe scaune pe zi. Depinde mult şi de cum vă este tranzitul intestinal în mod obişnuit: dacă de obicei sunteţi constipată, Hofisil doar vă va ajuta să aveţi un scaun normal, ceea ce nu va afecta efectul contraceptiv al lui Yasmin. Cel mai bine ar fi să întrebaţi ginecologul dvs, eventual să încercaţi 1-2 zile de tratament cu Hofisil să vedeţi dacă vă provoacă mai multe scaune pe zi sau nu, pentru că, aşa cum v-am spus, depinde de la caz la caz, nu toată lumea reacţionează la fel.

  2. dora zice:

    Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra! Daca nu va deranjez, exista un produs pentru slabit care nu ar interactiona cu anticonceptionalele?

    • Din păcate nu sunt în măsură să vă răspund la această întrebare… Cel mai bine e să scrieţi un email la medici@hofigal.eu unde să puneţi această întrebare medicilor de la Hofigal. Ei sunt în măsură să vă răspundî în cunoştinţă de cauză şi să vă recomande un produs sau o schemă de tratament care să nu vă afecteze tratamentul cu anticoncepţionale.

  3. dora zice:

    Va multumesc pentru timpul acordat!

  4. csilla zice:

    buna ziua,

    intrebarea mea este aceste pastile se ia inainte sau dupa masa ? si daca trebuie tinuta dieta sticta in timpul curei

    • Administrarea pastilelor se poate face atit inainte cit si dupa masa, iar dieta asociata va fi mult mai eficienta pe perioada tratamentului cu Hofisil. Va recomand sa consultati un nutritionist pentru stabilirea unei diete adecvate tipului dvs de organism.

Lasă un comentariu