Redigest, Hofigal-produs recomandat de naturMED!

Compozitie: Amestec de concentrat de armurariu (Studii efectuate in Statele Unite au demonstrat ca flavonoidele continute in semintele de armurariu favorizeaza regenerarea celulelor hepatice si maresc capacitatea organismului si, in particular, a ficatului de a se apara de infectii, armurariul fiind recomandat atat in hepatita A, cat si in cea B si C, fiind favorizata activitatea celulelor hepatice si contracarat procesul de acumulare a toxinelor in ficat, fiind stimulata eliminarea compusilor toxici din celulele hepatice. In Germania, armurariul a primit avizul pentru a fi folosit impotriva cirozei, el reprezentand un foarte bun stimulent al activitatii hepatice, impidicand fibrozarea ficatului si ajutand la regenerarea sa.) si cuticulă de pipotă stabilizată.

Indicaţii:

 • Hepatite cronice, ulcer gastric şi duodenal, gastrite, duodenite;
 • Colopatii cronice şi funcţionale;
 • Dismicrobism intestinal;
 • Pancreatite;
 • Dischinezii biliare;
 • Litiază biliară şi renoureterală;
 • Sindrom postcolecistectomie;
 • Indigestii acute;
 • Alergodermii alimentare;
 • Adjuvant în: distrofii, caşexii, rectocolită ulcerohemoragică, parazitoze intestinale, urticarii recurente, intoxicaţii cu metale grele, intoxicaţii medicamentoase.

Produsul este recomandat şi pentru reglarea tranzitului intestinal la persoanele imobilizate timp îndelungat (paralizii, fracturi, etc.)

Administrare: Adulţi: – Doza de atac: 2 capsule de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înaintea meselor;- Doza de întreţinere: 2 capsule de 2 ori pe zi (înaintea meselor de prânz şi seara).

Pentru afecţiunile cronice, tratamentul se face în cure de câte 3 săptămâni cu pauze de 3-5 până la 10 zile. Se recomandă cel puţin 2 cure consecutive şi apoi tratament de întreţinere.

Copii: 1-3 ani: jumătate de capsulă de 3 ori pe zi;- 3-12 ani: o capsulă de 3 ori pe zi.

Cutie cu 30 capsule-Cod HF9136-8 lei (2 eur)

Pe stoc: 5 cutii.

_________________________________________________________________

Redigest – un miracol în tratarea bolilor gastrice şi hepatice

Printre produsele naturale ale firmei Hofigal, alături de Spirulină – care este mândria cercetătorilor de acolo, se află acum, cu mare căutare, remediul natural Redigest.

Ce conţine?
Acesta conţine concentrat de silimarină (extrasă din armurariu) şi cuticulă de pe pipotă de pui, cu puternică acţiune complementar alimentară la hrana noastră zilnică şi substituent polienzimatic, care este extrem de indicat în prevenirea şi reglarea tulburărilor digestive diverse (secretorii, inflamatorii şi ulcerative), protecţia hepatică, precum şi în combaterea litiazei renale.

Povestea unui produs inspirat din înţelepciunea populară
Doar întimplarea a făcut ca un simplu leac popular să ajungă, după cercetările de rigoare, unul dintre cele mai apreciate şi căutate remedii naturale de către suferinzii de boli digestive. Aceasta şi datorită faptului că, printre aceşti bolnavi, s-a aflat cândva şi dl ing. Ştefan Manea, directorul general al Hofigal SA: „În anul 1992, după mai multe internări succesive la cele mai renumite clinici, cu toată floarea medicinei alopate, eram disperat: dischinezie, gastrită, ulcer, alergie, diaree, hiperaciditate…, stări insuportabile. Urmam tratamente şi regim alimentar, dar cu efecte deloc promiţătoare. În această situaţie, cineva mi-a vorbit despre o metodă, din Ardeal, de utilizare a cuticulei de la pipota de pasăre. Neîncrezator dar disperat, am acceptat sa iau acest „leac”. Mirosul acelui produs era insuportabil. Totuşi, l-am luat. Rezultatele au fost spectaculoase, ameliorarea fiind incredibilă. Atunci, am înaintat imediat produsul spre cercetare”, a spus dl Manea.

Medicamentele cu fermenţi pălesc în faţa Redigest-ului
Prima analiză a „leacului” a arătat o încărcătură cu germeni care aproape nu se puteau număra. S-au găsit metode de eliminare a încărcăturii microbiene, cît şi pentru a menţine compoziţia chimică, fără a folosi temperatura sau solvenţii clasici, pentru a nu produce modificări în compoziţia naturală. În paralel cu aceste cercetări de compoziţie chimică, s-au facut şi observaţii asupra comportamentului păsării. Cercetările au durat mai bine de 18 luni, cu rezultate spectaculoase. „Prima surpriză a fost o compoziţie chimică neaşteptată: proteină (42,4-42,8 la suta), aminoacizi liberi, dar şi legaţi, în cantităţi impresionante. O capacitate de reducere enormă, proteazele acide avînd o activitate enzimatică direct proporţională cu tirozina. Prin diverse metode s-a ajuns la o creştere de peste 10 ori a tirozinei. Cuticula obişnuită conţine 0,27 la suta tirozină; prin sistem de semihidroliză am reuşit să obţinem un conţinut de 2,30-2,40 la sută. Aceasta face ca toate formele farmaceutice cu fermenţi (tri, penta sau alte denumiri) sa pălească în faţa acestui preparat natural. Acesta a fost punctul de plecare pentru a găsi o asociere sinergică cu un extract total de silimarină. Aşa s-a născut Redigestul, denumire dată de capacitatea sa de a regla digestia, oricît de dificilă ar fi ea”, spune dl Manea.

Redigest, îmbunătăţit continuu
Cercetările in privinţa produsului Redigest continuă şi acum, la Hofigal, pe mai multe planuri. Se are în vedere că în cuticula păsării există o serie de substanţe (fermenţi, mediatori chimici, microproteine) secretate de glandele aflate în peretele cuticular al stomacului, care sînt comune cu cele implicate în digestia umană, pasărea fiind omnivoră, dar şi ierbivoră.

Articol preluat de aici.

Acest articol a fost publicat în ALERGIE, Anorexie, Colon iritabil, Constipaţie, DETOXIFIERE, Diaree, Dischinezie bilară, Gastrită, Ulcer, Hepatită, Litiază urinară, Meteorism, Rectocolită ulcerohemoragică și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Redigest, Hofigal-produs recomandat de naturMED!

 1. Viorica Axinte zice:

  Foarte bine ca dai explicatii de acest gen , fiindca lumea nu prea stie ,asa ca posteaza cat de multe explicati privind bolile si recomanda tratamentele naturiste ,fiindca sunt foarte bune , succes DOAMNE AJUTA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s